Manja Kamman

Over mij

Mijn naam is Manja Kamman en ik ben geboren in 1973. Voordat ik mijn praktijk voor hypnotherapie in Amsterdam begon, was ik werkzaam als relatie- en communicatiemanager bij goede doelen en culturele instellingen zoals Artsen zonder Grenzen en World Press Photo. Naarmate ik mijzelf beter leerde kennen, ben ik een richting ingeslagen die als een jas bleek te passen bij wie ik ben en wat ik het liefste doe.

Ik heb mij omgeschoold tot psychosociaal therapeut en integratief hypnotherapeut aan de vierjarige post-hbo-opleiding van Academie Hypnos en mij gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen in herstel van eetstoornissen en alle vormen van middelen- of gedragsafhankelijkheid. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden met uiteenlopende achtergronden en uit verschillende culturen. Ik zet mijn persoonlijke ervaringen in om hen te inspireren en te motiveren op hun eigen, unieke ontdekkingsreis naar zichzelf en in de wereld.

Doordat ik zelf herstel heb ervaren, kan ik me goed inleven in de moeilijkheden die mijn cliënten ondervinden. Ik weet dat een verslaving niet gaat over een middel en een eetstoornis niet over eten of gewicht. Mijn benadering is warm, toegewijd, discreet en positief. Bovenal: ik oordeel niet. In mijn communicatie ben ik direct en helder. Ik ga uit van een gelijkwaardige cliënt-therapeutrelatie gebaseerd op veiligheid, respect, belangeloosheid en echtheid.

Naast het werk in mijn praktijk coach ik mensen bij Ruisch Coaching verslavingsherstel & re-integratie. Als docent en praktijkbegeleider ben ik aangesloten aan de opleiding voor hypnotherapie van Academie Hypnos.

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en werk volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels. Ook ben ik geregistreerd ACT-counselor en coach. Uiteraard volg ik met grote regelmaat bijscholingen en vakcursussen op het gebied van psychosociale therapie en verslavingen. Als je meer wilt weten over mijn professionele achtergrond, kijk dan eens op mijn Linkedin-profiel.

Zin om kennis te maken? Stuur me dan een e-mail.

 
Portret © Jenny de Rijke
Manja Kamman

Neem contact met me op

Heb je zin om weer vrij te zijn en voluit te genieten van je leven?
Neem dan contact met me op.