Over mij

Manja Kamman

Als integraal hypnotherapeut en counselor ondersteun ik mensen met ongewenste gewoontes, afhankelijkheid van middelen of van patronen. Mijn begeleiding is effectief, persoonlijk, diepgaand en verrijkend.

Mijn naam is Manja Kamman en ik ben geboren in 1973. Voordat ik mijn praktijk voor hypnotherapie in Amsterdam begon, was ik werkzaam als relatiebeheerder en communicatiespecialist bij goede doelen en culturele instellingen zoals Artsen zonder Grenzen en World Press Photo. Ik heb gewerkt met veel mensen met heel uiteenlopende achtergronden en uit verschillende culturen. Hierdoor kan ik mij goed inleven in de persoon die tegenover mij zit en levelen op niveau.

Mijn benadering is positief, doelgericht, toegewijd en discreet. En bovenal: ik oordeel niet. In mijn communicatie ben ik direct en helder. Ik ga uit van een gelijkwaardige cliënt-therapeutrelatie gebaseerd op respect, belangeloosheid en echtheid.

Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en integraal hypnotherapeut aan Academie Hypnos en heb mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met middelen- of gedragsafhankelijkheid, inclusief eetproblemen. Uiteraard volg ik met grote regelmaat bijscholingen en vakcursussen op het gebied van psychosociale therapie en verslavingen. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en werk volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels. Ook ben ik geregistreerd ACT-counselor en coach.

Naast het werk in mijn praktijk, begeleid ik als coach voor Ruischcoaching Recovery & Re-integratie cliënten in re-integratietrajecten. Als je meer wilt weten over mijn professionele achtergrond, kijk dan eens op mijn Linkedin-profiel.

Zin om kennis te maken? Stuur me dan een e-mail.
Neem contact met me op

Neem contact met me op

Heb je zin om weer vrij te zijn en voluit te genieten van je leven?
Neem dan contact met me op.