Manja Kamman

Contact

Mogelijkheden voor begeleiding

Therapie in groepsverband: In juli en oktober ’24 starten twee nieuwe edities van de Craving Course, een intensieve reis met gelijkgestemden. Je kunt je hiervoor nu aanmelden.

In september start een pilot-therapiegroepje (max. 4 deelnemers) voor mensen met een langdurige eetstoornis: Wise Ones. Lees er hier meer over en als dit je interesse heeft, neem dan contact met me op.

Individuele trajecten: Vanwege een volle praktijk neem ik voorlopig geen nieuwe cliënten aan voor individuele trajecten. Met veel liefde blijf ik beschikbaar voor individuele sessies met terugkerende cliënten en (oud-)deelnemers van groepen.

Eenmalige sessie: Als jij een specifieke onderzoekende vraag of verlangen hebt, en je voelt dat je aan één sessie genoeg hebt, mail me dan met je vraag opdat ik kan inschatten of ik iets voor je kan betekenen.

Je bereikt me via het formulier of mail naar manja@manjakamman.nl. De gegevens die je verstuurt gebruik ik alleen om je terug te mailen of te bellen; ze worden niet opgeslagen. Lees hier mijn Privacyverklaring


Doorverwijzingen

De zoektocht naar passende begeleiding kan veel van je vragen. Ik hoop je een stapje verder te helpen met onderstaande suggesties.

Een overzicht van erkende hypnotherapeuten vind je op de site van de NBVH. Naar gespecialiseerde psychosociaal therapeuten kun je zoeken bij mijn tweede beroepsvereniging, het NVPA.

Voor hulp bij verslavingen en/of eetproblemen, kun je ook kijken in de LEF verslavingsbehandelwijzer, op Eetstoornisvrij of het Eetstoornissennetwerk.

Als jouw primaire hulpvraag ligt bij afhankelijkheid in relaties of codependency, verwijs ik je graag door naar mijn collega Suzanne den Hollander van Psyche & Zo.

Manja Kamman,
counseling & hypnotherapie in Amsterdam

Blijf op de hoogte

Voer je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten en je in te schrijven op mijn blog. Je ontvangt e-mailmeldingen van nieuwe berichten.