Manja Kamman

Contact

Tijdelijke aannamestop voor nieuwe cliënten

Vanwege een volle praktijk is het op dit moment helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor een intake. Wanneer het wel weer kan, zal ik dit aangeven op deze pagina. Het spijt mij als je zoektocht naar passende hulp hierdoor nog niet ten einde is. Ik hoop je een stapje verder te helpen met onderstaande suggesties.


Doorverwijzingen

Een overzicht van erkende hypnotherapeuten vind je op de site van de NBVH. Naar gespecialiseerde psychosociaal therapeuten kun je zoeken bij mijn tweede beroepsvereniging, het NVPA.

Voor hulp bij verslavingen en/of eetproblemen, kun je ook kijken in de LEF verslavingsbehandelwijzer, Eetstoornisvrij, of op de site van Buro Puur.

Als jouw primaire hulpvraag ligt bij afhankelijkheid in relaties of codependency, verwijs ik je graag door naar mijn collega Suzanne den Hollander van Psyche & Zo.

Met overige vragen of voor informatie kun je contact met me opnemen via het formulier, of mail me op manja@manjakamman.nl.

De gegevens die je verstuurt gebruik ik alleen om je terug te mailen of te bellen; ze worden niet opgeslagen. Lees hier mijn Privacyverklaring


Manja Kamman,
counseling & hypnotherapie in Amsterdam