Manja Kamman

Contact

Mogelijkheden voor begeleiding

Therapie in groepsverband: In het najaar van 2024 start een nieuwe editie van de Craving Course, een intensieve reis met gelijkgestemden. Je kunt je hiervoor nu al aanmelden en een kennismakingsgesprek inplannen of informatie opvragen.

Na de zomer ben ik van plan te starten met een doorlopend, intiem therapiegroepje (max. 4 deelnemers per sessie) voor mensen met langdurige eetstoornissen. Als dit je interesse heeft, neem dan contact met me op voor meer info.

Individuele trajecten: aannamestop. Vanwege een volle praktijk neem ik het komende half jaar (en mogelijk langer) geen nieuwe cliënten aan voor individuele trajecten. Met veel liefde blijf ik beschikbaar voor bestaande en terugkerende cliënten.

Eenmalige sessie: Soms heb ik tussendoor een plekje vrij. Als jij een specifieke onderzoekende vraag of verlangen hebt, en je voelt dat je aan één enkele sessie genoeg hebt, mail me dan met je vraag opdat ik kan inschatten of ik iets voor je kan betekenen.

Je bereikt me via het formulier of mail naar manja@manjakamman.nl. De gegevens die je verstuurt gebruik ik alleen om je terug te mailen of te bellen; ze worden niet opgeslagen. Lees hier mijn Privacyverklaring

Doorverwijzingen

De zoektocht naar passende begeleiding kan veel van je vragen. Ik hoop je een stapje verder te helpen met onderstaande suggesties.

Een overzicht van erkende hypnotherapeuten vind je op de site van de NBVH. Naar gespecialiseerde psychosociaal therapeuten kun je zoeken bij mijn tweede beroepsvereniging, het NVPA.

Voor hulp bij verslavingen en/of eetproblemen, kun je ook kijken in de LEF verslavingsbehandelwijzer, op Eetstoornisvrij of het Eetstoornissennetwerk.

Als jouw primaire hulpvraag ligt bij afhankelijkheid in relaties of codependency, verwijs ik je graag door naar mijn collega Suzanne den Hollander van Psyche & Zo.

Manja Kamman,
counseling & hypnotherapie in Amsterdam