Contact

Aannamestop voor nieuwe cliënten

In deze periode richt ik mij op het uitwerken van mijn behandelvisie en het ontwikkelen van handvatten voor therapeuten die willen werken met mensen met verslavingsproblematiek. Omdat ik hiervoor ruimte nodig heb, neem ik momenteel geen nieuwe cliënten aan. Er is ook geen wachtlijst. Terugkerende cliënten blijf ik heel graag ontvangen.

Het spijt mij als je zoektocht naar passende hulp hierdoor nog niet ten einde is. Ik hoop je een stapje verder te helpen met onderstaande suggesties.

doorverwijzingen

Een overzicht van erkende hypnotherapeuten vind je op de site van de NBVH.
Naar gespecialiseerde psychosociaal therapeuten kun je zoeken bij mijn tweede beroepsvereniging, het NVPA.
Voor hulp bij verslavingen en/of eetproblemen, kun je ook kijken in de LEF verslavingsbehandelwijzer, op Eetstoornisvrij of op de site van Buro Puur.

Wanneer jouw primaire hulpvraag ligt bij afhankelijkheid in relaties of codependency, verwijs ik je graag door naar mijn collega Suzanne den Hollander van Psyche & Zo..

vragen en info

Met overige vragen of voor informatie kun je contact met me opnemen via het formulier, of mail me op manja@manjakamman.nl.
Bellen kan natuurlijk ook: 06-25 06 83 11.

De gegevens die je verstuurt gebruik ik alleen om je terug te mailen of te bellen; ze worden niet opgeslagen. Lees hier mijn Privacyverklaring

Manja Kamman,
counseling & hypnotherapie in Amsterdam