Ervaringen van anderen

Mieke, 35 jaar

Mieke, 35 jaar

Ik kwam in de eerste plaats om van mijn eetobsessie af te komen en dat is gelukt. Heel langzaam verlies ik nu ook gewicht (zonder er moeite voor te doen). Verder wilde ik blijer zijn met mezelf. Dat gaat heel erg goed nu. Heel veel negatieve gedachten die ik voorheen over mezelf had, heb ik nu al maanden niet meer gezien. Dat is een enorme opluchting, en maakt mijn leven een stuk leuker. Er zijn echt dingen veranderd en het voelt alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. En het was zoveel makkelijker dan ik dacht.

Frank, 42 jaar

Frank, 42 jaar

In essentie helpt Manja je te komen tot een grotere bewustwording, van wat jou raakt, wie jij bent, waarom je dingen doet, wat gewoontes zijn. Vastzittende emoties kunnen zo beter geplaatst of opgelost worden. Er worden wonderbaarlijke resultaten bereikt die echt een hoe-kan-dit-nou-­effect hebben. En het mooiste is dat je de zelfkennis die je opdoet voor de rest van je leven kan meenemen om zelf verder aan te werken. Dat alles was een enorme verrijking voor mezelf.

Roos, 34 jaar

Roos, 34 jaar

Ik dronk elke dag cola light, terwijl ik weet dat het slecht is. Het irriteerde me dat ik de verleiding niet kon weerstaan. Manja heeft me van mijn cola­verslaving afgeholpen, door middel van visualisatietechnieken en praktische tips voor het omgaan met cravings.

Lies, 39 jaar

Lies, 39 jaar

Heel fijn hoe je mij geholpen hebt inzicht te krijgen in mijn gevoelens en emoties en het kanaliseren van de manier waarop ik die uitte. Je empathische houding en toch ook directe manier van werken pasten goed bij mij. Fijn hoe je alles per mail samenvatte en echt de tijd nam. Het is het beste wat ik ooit gedaan heb om dichterbij mezelf te komen. Je vindt snel aansluiting en daarom zou ik je bij iedereen van harte aanbevelen.
Neem contact met me op

Neem contact met me op

Heb je zin om weer vrij te zijn en voluit te genieten van je leven?
Neem dan contact met me op.