Ervaringen van anderen

Sophie, 32 jaar

Sophie, 32 jaar

Ruim 15 jaar ben ik verslaafd geweest aan alcohol en cannabis. Heb meerdere vormen van therapie gedaan om te ‘dealen’ met deze problematiek. Nu ben ik vrij en hoef ik niet meer te gebruiken. Manja’s aanpak is heel helder en werkt voor mij. Omdat ik in contact ben gekomen met patronen waarvan bleek dat ik ze niet nodig heb. En zelfs mezelf leuker vind zonder. Wat voor mij ook het verschil maakte is dat we niet steeds hebben hoeven ‘praten’, maar steeds een soort spelletjes deden die werken. Dat ik dit heb ‘gedurfd’ is het grootste cadeau aan mezelf tot nu toe… ooit!

Maria, 33 jaar

Maria, 33 jaar

Ik kan iedereen die echt contact wil maken met zichzelf (en daardoor met anderen) hypnotherapie bij Manja aanraden. Het is superfijn en leuk! En waanzinnig interessant. Ik was in het begin best bang dat het niet zou ‘lukken’, of dat ik het niet zou ‘kunnen’. Maar zelfs de control freak in mij kon zich hier uiteindelijk aan overgeven. Ik heb door de sessies met Manja voor het eerst echte, oprechte, onomkeerbare zelfliefde gevoeld en ik ben me veel bewuster geworden van de signalen die mijn lichaam me geeft. Het heeft me ontzettend veel gebracht en ik ben heel blij dat ik Manja gekozen heb. Ze is een bijzonder fijn, warm en oprecht persoon, heeft een fijne ruimte voor de sessies en ze neemt de tijd voor jou.

Frank, 42 jaar

Frank, 42 jaar

In essentie helpt Manja je te komen tot een grotere bewustwording, van wat jou raakt, wie jij bent, waarom je dingen doet, wat gewoontes zijn. Vastzittende emoties kunnen zo beter geplaatst of opgelost worden. Er worden wonderbaarlijke resultaten bereikt die echt een hoe-kan-dit-nou-­effect hebben. En het mooiste is dat je de zelfkennis die je opdoet voor de rest van je leven kan meenemen om zelf verder aan te werken. Dat alles was een enorme verrijking voor mezelf.

Josephine, 25 jaar

Josephine, 25 jaar

Als ik Manja’s therapie / coaching kort zou moeten omschrijven? Nuttig én leuk! Ik was eerder in behandeling geweest voor boulimia nervosa, maar had nog steeds eetbuien. In het begin wist ik niet zeker of hypnotherapie echt iets voor mij zou kunnen zijn, maar Manja’s website sprak me heel erg aan. Tijdens de eerste sessie voelde ik me al meteen op mijn gemak. Niet alleen wist Manja het probleem goed te definiëren, ze hield ook rekening met wat ik aangaf fijn te vinden tijdens mijn behandeling. We bespraken iedere keer opnieuw waar ik die dag graag aan wilde werken. Ze nam echt de tijd voor me en na iedere sessie stond ik versteld van dat het daadwerkelijk had gewerkt. Ook heeft Manja me geleerd hoe ik dingen makkelijker los kan laten en mijn gedachten rustig kan krijgen. Ze is oprecht betrokken en ik weet dat ik altijd bij haar terug kan komen wanneer nodig. En last but not least: Iedere sessie was leuk en gezellig!

Mieke, 35 jaar

Mieke, 35 jaar

Ik kwam in de eerste plaats om van mijn eetobsessie af te komen en dat is gelukt. Heel langzaam verlies ik nu ook gewicht (zonder er moeite voor te doen). Verder wilde ik blijer zijn met mezelf. Dat gaat heel erg goed nu. Heel veel negatieve gedachten die ik voorheen over mezelf had, heb ik nu al maanden niet meer gezien. Dat is een enorme opluchting, en maakt mijn leven een stuk leuker. Er zijn echt dingen veranderd en het voelt alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. En het was zoveel makkelijker dan ik dacht.

Lies, 39 jaar

Lies, 39 jaar

Heel fijn hoe je mij geholpen hebt inzicht te krijgen in mijn gevoelens en emoties en het kanaliseren van de manier waarop ik die uitte. Je empathische houding en toch ook directe manier van werken pasten goed bij mij. Fijn hoe je alles per mail samenvatte en echt de tijd nam. Het is het beste wat ik ooit gedaan heb om dichterbij mezelf te komen. Je vindt snel aansluiting en daarom zou ik je bij iedereen van harte aanbevelen.
Neem contact met me op

Neem contact met me op

Heb je zin om weer vrij te zijn en voluit te genieten van je leven?
Neem dan contact met me op.