Ervaringen van anderen

Sterre, 28 jaar

Sterre, 28 jaar

Tijdens mijn intakesessie had ik me voorgenomen om misschien toch niet alles te vertellen, uit schaamte. Eenmaal in gesprek met Manja kwam alles er uit zonder enige gêne of schaamte. Dit kwam o.a. omdat ze haar eigen ervaringen ook deelde en liet merken dat niets raar of gek is. Samen hebben we gewerkt aan mijn eetprobleem. Fijn om met zachtheid aan jezelf te leren werken in plaats van te hard en voornamelijk fysiek.

Erik, 43 jaar

Erik, 43 jaar

Ik had een heftige tijd achter de rug en was aan het overleven. Ik had de behoefte om flink de bezem door de kast te halen en zaken waar ik geen energie aan ontleen af te sluiten. Een belangrijk onderdeel daarvan was stoppen met roken en daarvoor klopte ik bij Manja aan. Al direct bij onze eerste ontmoeting voelde ik me op mijn gemak en konden we aan de slag, en niet alleen met mijn verslaving. Nu ben ik van mijn verslaving af, ik heb veel meer rust en vertrouwen in mijn leven en ervaar vrijheid! Manja is doortastend en warm tegelijkertijd en stond volledig voor mij klaar. Zij heeft mij geholpen een moeilijke periode af te sluiten en ik ben trots op mijzelf.

Katja, 35 jaar

Katja, 35 jaar

Mijn sessies met Manja zijn ontzettend waardevol geweest. Door onze sessies ben ik meer in contact gekomen met mijn essentie, mijn intuïtie en mijn kracht. Ik drink geen alcohol meer en dat is geen keuze die ik heb “bedacht”, maar ik voel in elke vezel van mijn lijf dat dit nu de juiste keuze is voor mij, het beste voor mijn lijf, geest en ziel. Daarnaast voel ik meer vertrouwen in mijzelf, heb ik duidelijker wat ik wil, en durf ik meer te voelen en ga ik dingen die ik moeilijk vind niet meer uit de weg. Ik sta voller in het leven dan ooit, en daar geniet ik ontzettend van.

Bep, 48 jaar

Bep, 48 jaar

Ik zat vast, had een vervelende eetgewoonte en erg veel moeite met de effecten van gezondheidsproblemen. Hypnotherapie sprak mij aan en zo vond ik Manja. Haar website sprak me aan omdat het allemaal niet zweverig maar juist praktisch klonk. In het kennismakingsgesprek vond ik de bekende ‘klik’ die er volgens mij altijd moet zijn met een therapeut, ik merkte dat ik zonder remmingen kon praten met haar. De 8 sessies therapie waren veelzijdig: opstelling, hypnotherapie, praten/discussie, en raakten me goed. Ik heb veel meer begrip en zelfinzicht geregen en ik zit zeker niet meer vast!

Nadine, 34 jaar

Nadine, 34 jaar

De sessies met Manja hebben mij geleerd waar mijn patronen (perfectionisme, controle) vandaan komen en we zijn ermee aan de slag gegaan. Ik heb lastige dingen onder ogen moeten komen die ver weg gestopt zaten dus dat was zeker niet gemakkelijk. Ik voelde me bij Manja heel veilig en volledig geaccepteerd, ze oordeelt niet en vindt niets raar. Hoe meer ik leerde over mezelf, hoe zachter ik werd en hoe beter ik voor mezelf ben gaan zorgen. Hierdoor zijn destructieve gewoontes volledig overboden geworden en ben ik veel dichter bij mezelf komen te staan.

Maria, 33 jaar

Maria, 33 jaar

Ik kan iedereen die echt contact wil maken met zichzelf (en daardoor met anderen) hypnotherapie bij Manja aanraden. Het is superfijn en leuk! En waanzinnig interessant. Ik was in het begin best bang dat het niet zou ‘lukken’, of dat ik het niet zou ‘kunnen’. Maar zelfs de control freak in mij kon zich hier uiteindelijk aan overgeven. Ik heb door de sessies met Manja voor het eerst echte, oprechte, onomkeerbare zelfliefde gevoeld en ik ben me veel bewuster geworden van de signalen die mijn lichaam me geeft. Het heeft me ontzettend veel gebracht en ik ben heel blij dat ik Manja gekozen heb. Ze is een bijzonder fijn, warm en oprecht persoon, heeft een fijne ruimte voor de sessies en ze neemt de tijd voor jou.

Frank, 42 jaar

Frank, 42 jaar

In essentie helpt Manja je te komen tot een grotere bewustwording, van wat jou raakt, wie jij bent, waarom je dingen doet, wat gewoontes zijn. Vastzittende emoties kunnen zo beter geplaatst of opgelost worden. Er worden wonderbaarlijke resultaten bereikt die echt een hoe-kan-dit-nou-­effect hebben. En het mooiste is dat je de zelfkennis die je opdoet voor de rest van je leven kan meenemen om zelf verder aan te werken. Dat alles was een enorme verrijking voor mezelf.

Josephine, 25 jaar

Josephine, 25 jaar

Als ik Manja’s therapie / coaching kort zou moeten omschrijven? Nuttig én leuk! Ik was eerder in behandeling geweest voor boulimia nervosa, maar had nog steeds eetbuien. In het begin wist ik niet zeker of hypnotherapie echt iets voor mij zou kunnen zijn, maar Manja’s website sprak me heel erg aan. Tijdens de eerste sessie voelde ik me al meteen op mijn gemak. Niet alleen wist Manja het probleem goed te definiëren, ze hield ook rekening met wat ik aangaf fijn te vinden tijdens mijn behandeling. We bespraken iedere keer opnieuw waar ik die dag graag aan wilde werken. Ze nam echt de tijd voor me en na iedere sessie stond ik versteld van dat het daadwerkelijk had gewerkt. Ook heeft Manja me geleerd hoe ik dingen makkelijker los kan laten en mijn gedachten rustig kan krijgen. Ze is oprecht betrokken en ik weet dat ik altijd bij haar terug kan komen wanneer nodig. En last but not least: Iedere sessie was leuk en gezellig!

Sophie, 32 jaar

Sophie, 32 jaar

Ruim 15 jaar ben ik verslaafd geweest aan alcohol en cannabis. Heb meerdere vormen van therapie gedaan om te ‘dealen’ met deze problematiek. Nu ben ik vrij en hoef ik niet meer te gebruiken. Manja’s aanpak is heel helder en werkt voor mij. Omdat ik in contact ben gekomen met patronen waarvan bleek dat ik ze niet nodig heb. En zelfs mezelf leuker vind zonder. Wat voor mij ook het verschil maakte is dat we niet steeds hebben hoeven ‘praten’, maar steeds een soort spelletjes deden die werken. Dat ik dit heb ‘gedurfd’ is het grootste cadeau aan mezelf tot nu toe… ooit!

Mieke, 35 jaar

Mieke, 35 jaar

Ik kwam in de eerste plaats om van mijn eetobsessie af te komen en dat is gelukt. Heel langzaam verlies ik nu ook gewicht (zonder er moeite voor te doen). Verder wilde ik blijer zijn met mezelf. Dat gaat heel erg goed nu. Heel veel negatieve gedachten die ik voorheen over mezelf had, heb ik nu al maanden niet meer gezien. Dat is een enorme opluchting, en maakt mijn leven een stuk leuker. Er zijn echt dingen veranderd en het voelt alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. En het was zoveel makkelijker dan ik dacht.

Lies, 39 jaar

Lies, 39 jaar

Heel fijn hoe je mij geholpen hebt inzicht te krijgen in mijn gevoelens en emoties en het kanaliseren van de manier waarop ik die uitte. Je empathische houding en toch ook directe manier van werken pasten goed bij mij. Fijn hoe je alles per mail samenvatte en echt de tijd nam. Het is het beste wat ik ooit gedaan heb om dichterbij mezelf te komen. Je vindt snel aansluiting en daarom zou ik je bij iedereen van harte aanbevelen.

Neem contact met me op

Neem contact met me op

Heb je zin om weer vrij te zijn en voluit te genieten van je leven?
Neem dan contact met me op.